Dostupné chytré hodinky Huawei Watch Fit

,

Huawei Watch Fit jsou lehké hodinky určené pro lidi s aktivním životním stylem. V novém modelu bylo provedeno několik důležitých změn, které zajišťují pohodlí při jejich používání. Jak dopadly Huawei Watch Fit v našem testu? Podívejte se!

Huawei Watch Fit

Huawei se na trhu inteligentních hodinek vyvíjí velmi dynamicky, příkladem toho jsou nedávno představené hodinky Huawei Watch GT2 Pro. Tato řada je velmi oblíbená díky skvělému designu, výkonné baterii a velkému množství funkcí. Velké inteligentní hodinky však nejsou ideální volbou pro každého, proto se čínský výrobce rozhodl navrhnout zajímavou alternativu. Huawei Watch Fit váží pouze 21 gramů a má 1,64palcovou obrazovku, která zabírá až 70% plochy předního panelu. Tímto způsobem zařízení nebude výrazně zatěžovat zápěstí a zároveň nabídne spoustu místa na displeji. Viditelnost je vynikající díky vysokému rozlišení 456 × 280 px.

Pouzdro s třídou těsnosti 5 ATM umožňuje ponoření až do 50 metrů . Hodinky lze proto použít i v bazénu. Na boční hraně je malé tlačítko, které usnadňuje navigaci. Dotykový panel v Huawei Watch Fit má velmi dobrou citlivost, takže přepínání mezi funkcemi trvá doslova několik sekund. Dobrou zprávou pro uživatele je možnost nastavit si vlastní číselníky . Specializovaná aplikace Huawei Health má mnoho různých designů, takže si každý bez problémů najde něco pro sebe. Uživatelé mohou navíc nastavit, aby se vybrané číselníky zobrazovaly v pohotovostním režimu. To je skvělé řešení pro zobrazení aktuálního času. Huawei Watch Fit jsou k dispozici v černé, mátové a růžové barvě. Jedná se o hodinky, které jistě zaujmou dámy, ale o jejich funkce se budou zajímat i muži.

Specifikace Huawei Watch Fit

  • obrazovka: 1,64 palce
  • rozlišení: 280 × 456 px
  • hustota pixelů: 326 ppi
  • zakřivené 2.5D sklo
  • plocha obrazovky k lícní straně obálky: 70%
  • hmotnost: 21 g
  • vodotěsné pouzdro do 5 ATM
  • GPS modul
  • 96 cvičebních režimů

Sportovní režimy Huawei Watch Fit

Nelze popřít, že nejsilnější stránkou Huawei Watch Fit jsou sportovní funkce. Schopnosti hodinek ocení i lidé, kteří se sportem teprve začínají. Výrobce připravil asistenta školení, který nabízí 12 instruktážních animací . Cvičení jsou jednoduchá a jejich dokončení trvá doslova několik minut.
Rychlé cviky celkem zahrnují 44 cvičení. Je to skvělé řešení, které vám umožní uvolnit svaly během přestávek v práci. Sady na cvičení lze také použít jako rozcvičku před další činností.

Tím však možnosti Huawei Watch Fit nekončí. Zařízení má 96 cvičebních režimů, které se aktivují automaticky při zahájení aktivity. Například při běhu obdržíme informace o aktuálním tempu, srdeční frekvenci, vzdálenosti nebo počtu spálených kalorií. Výrobce vám umožňuje nastavit si vlastní cíle, stejně jako připomenutí intervalů nebo nepřekročení konkrétních zón srdečního rytmu. Po cvičení kromě výše zmíněných informací získáme údaje o naší kondici a tréninkové zátěži. Abyste je viděli, musíte být aktivní týden. Po cvičení také dostáváme informace o tom, jak dlouho bychom měli odpočívat před dalším tréninkem. Nakonec můžeme zkontrolovat naši maximální aerobní kapacitu VO2Max, která pomáhá posoudit náš stavu. Veškerá data z hodinek jsou k dispozici ve specializované aplikaci. Jasné grafy vám pomohou lépe interpretovat výsledky vaší aktivity. Je to perfektní řešení pro plánování cvičení.

Dámy jistě ocení růžové provedení

Chytré hodinky se také starají o zdraví

Zdravotní funkce v Huawei Watch Fit jsou velmi působivé. Vylepšený snímač srdeční frekvence dokáže sledovat váš puls po dobu 24 hodin . Nový model zahrnuje také systém, který měří úroveň stresu. Když je příliš vysoká, může uživatel využívat funkce regulace dýchání. Tímto způsobem se sníží zbytečné napětí. Takové jednoduché akce vám umožňují velmi rychle snížit srdeční frekvenci a dostat se zpět do pohody. Další novinkou v Huawei Watch Fit je měření SpO2 , tj. okysličování krve. Příliš nízká úroveň způsobuje zdravotní problémy, takže pravidelné používání senzorů vám umožňuje kontrolovat vaše zdraví. Funkce funguje velmi dobře a měření jsou prováděna doslova během několik sekund.

Pro dámy existuje funkce monitorování menstruačního cyklu. Monitorování spánku v Huawei Watch Fit bylo také vylepšeno. Pokud jsou zjištěny jakékoli nesrovnalosti, chytré hodinky navrhnou, co udělat pro zlepšení kvality spánku. Nové hodinky jsou velmi lehké, takže jejich nošení v noci nezpůsobuje žádné nepohodlí . Každý, kdo se stará o své zdraví, bude inteligentními hodinkami Huawei Watch Fit nadšen.

Dovednosti

Zveřejněno

10. 12. 2020