Jak vybrat zastřihovač chloupků + nejoblíbenější modely

S přibývajícím věkem se mohou v uších a nose začít objevovat nevzhledné chloupky. Snaha se jich zbavit pomocí vytrhávání je však velmi bolestivé a zdlouhavá. Skoro to za to ani nestojí. Přitom existuje naprosto bezbolestné řešení – zastřihovač chloupků. Jedná se levné a praktické zařízení, díky kterému bude během chvíle po chloupcích. Který zastřihovač však bude ten nejlepší? Právě to se dozvíte z našeho článku. 

Zastřihovač od klasického holicího strojku poznáte hned – má podlouhlou rukojeť a tenkou hlavu, se kterou se dostanete i na špatně dostupná místa. Vyráběn je navíc tak, aby se zabránilo pořezání nebo podráždění kůže

 

Důležité parametry

Nejdůležitějším parametrem zastřihovačů je způsob nabíjení. Existují dva druhy: nabíjecí, na baterky. První druh stačí nechat chvíli nabíjet a je možné ho pohodlně použít. Jestliže zastřihovač nepoužíváte často, nebo hodně cestujete, bude se vám více hodit ten na baterky.

Ohlídejte si také to, aby byl zastřihovač voděodolný. Ulehčí se vám tak jeho údržba. Dále by měl mít čepele z nerezové oceli, nastavitelnou délku střihu chloupků a optimálně protiskluzovou rukojeť. 

 

Nejlepší modely dle recenzí uživatelů

Philips NT5650/16 Series 5000 recenze

Sencor SNC 101BL recenze

Philips Series 3000 NT3160/10 recenze

Remington NE 3850 recenze

Philips 3000 NT3650-16 recenze

 

Dovednosti

Zveřejněno

31. 1. 2022