Uživatelské hodnocení a recenze SAGE SES 875 CRN. Odkazy na odborné recenze a testy SAGE SES 875 CRN.
Chystáte se koupit SAGE SES 875 CRN a chcete si před nákupem zjistit recenze a názory ostatních zákazníků, kteří koupili produkt SAGE SES 875 CRN před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili s chcete naspat vlastní hodnocení či recenzi SAGE SES 875 CRN
SAGE SES 875 CRN informace
dopravazdarma(“Při objednávce nad 3.500 Kč se doprava automaticky neúčtuje. (Platí u vybraných druhů přepravy, viz. Ceny za dopravu).”); Espresso Sage SES875 je nástupcem espressa Sage BES870, dříve Catler ES8013. Promyšlený design s důrazem na velmi snadnou obsluhu bez složitého čištění a dostatečný výkon pro náročné domácí i profesionální použití jsou hlavními znaky espressa Sage SES875CRN. Kvalitní komponenty ze slitiny ušlechtilých kovů a nerezové oceli a pečlivé zpracování pak zaručují dlouhou životnost. Integrovaný kónický mlýnek na kávu s nerezovými mlecími kameny je pak zárukou té nejčerstvější kávy. Kapacita zásobníku na kávová zrna je 250g. Přístroj je vybaven funkcí krátkého předspaření. Espresso Sage SES875CRN nabízí: Přednastavené množství mleté kávy a možnost programování množství mleté kávy (automatický x manuálně) pro 1 a 2 šálky. Speciální topný systém „Thermocoil“ v kombinaci s 15barovým čerpadlem. Ukazatel tlaku v držáku filtru můžete využít jako pomůcku při přípravě kvalitního espressa. Ukazatel zobrazuje tlak, kterým je voda hnána skrz mletou kávu, která je napěchována v držáku filtru. S espressem Sage SES875CRN jsou dodávány dva filtry se jednoduchým dnem pro 1 nebo 2 šálky espressa jako součást příslušenství. Specifikace: Pákové espresso pro přípravu espressa, cappuccina, latté a dalších druhů kávy Integrovaný kónický mlýnek s kovovými mlecími kameny Tepelný systém Thermocoil Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy Systém nízko-tlakového předspaření 18 nastavení hrubosti mletí 250g zásobník na kávová zrna Automatické mletí přímo do držáku filtru Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy Ukazatel tlaku při extrakci kávy Odnímatelný tamper (možnost praktického uložení v přístroji) Extra vysoký prostor pro přípravu long coffee (velké kávy) Samostatný vývod horké vody 360° otáčivá tryska na páru 2l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem Plocha na nahřívání šálků Prostor pro skladování přívodní kabelu Zásuvka na ukládání příslušenství Funkce Funkce krátkého předspaření Automatické a manuální dávkování kávy Přednastavené množství mleté kávy a možnost programování množství mleté kávy pro 1 a 2 šálky Obnova továrního nastavení Manuální nastavení objemu kávy Nastavení teploty vody (+/- 2 °C) Funkce „Dry Puck“ – elektronický ventil pro odstranění přebytečné vody z kávy napěchované ve filtru po ukončení extrakce Automatické vypouštění zbytkové vody z topného systému po použití funkce páry Funkce Clean Me – světelná kontrolka indikuje potřebu spuštění čisticího procesu Příslušenství Filtry s jednoduchým dnem pro 1 a 2 šálky pro profesionální baristy Nerezová konvička na napěnění mléka s ukazatelem teploty Integrovaný tamper Nástroj pro zarovnání kávy Razor TM Čisticí pomůcka / kartáček Příprava espressa Káva Používate-li mletou kávu k přípravě espressa, pak ji skladujte ve vzduchotěsně uzavřené nádobě na chladném, suchém místě nejdéle však jeden týden, protože potom se ztrácí její aroma. Nejlepší chuti a vůně dosáhnete s kávou namletou těsně před přípravou. Zrnkovou kávu skladujte ve vzduchotěsné uzavřené nádobě na chladném a suchém místě a to nejdéle jeden měsíc. Mletou ani zrnkovou kávu nikdy neuchovávejte v chladničce ani v mrazničce. Proud vody Dbejte na to, aby voda při spařování kávy proudila filtrem správnou rychlostí. Je-li proud vody pomalý, pak bude káva vytékat příliš dlouho. Výsledkem bude tmavé a hořké espresso s nevzhlednou pěnou nejednotné barvy na povrchu. Je-li proud vody příliš rychlý, pak káva vytéká pouze krátce a nestačí získat správnou chuť a aroma, espresso bude vodnaté s malým množstvím řídké pěny na povrchu. Proud vody lze upravit použitím většího nebo menšího tlaku při pěchování kávy ve filtru a také hrubším nebo jemnějším namletím kávových zrn. Mletí kávy Kupujete-li mletou kávu, pak jedině tu, ktrerá je určená přímo pro přístroje na přípravu espressa/cappuccina. Pokud si melete zrnkovou kávu sami, měla by být jemná, ale ne příliš, nebo dokonce práškovitá. Namletí kávy ovlivňuje rychlost, jakou voda protéká filtrem, a tím také výslednou chuť a vzhled připraveného espressa. Pěchování kávy Po odměření mleté kávy do fi ltru je třeba kávu upěchovat (stlačit) plochou stranou odměrky. Kávu byste měli upěchovat dost silně.Bude-li káva upěchována málo, proteče jí voda příliš rychle a káva se nestačí dostatečně vylouhovat. Bude-li však upěchována příliš, bude voda protékat dlouho a káva bude vytékat déle, než je třeba. Flat White Jedna dávka espressa v šálku doplněná napěněným mlékem. Nápoj pak tvoří 1/3 espressa, 1/3 napěněného mléka a 1/3 bohaté pěny. ESPRESSO Aromatická káva výrazné chuti, známá také jako „short black“, se připravuje ze 7g mleté kávy. Podává se v malých šálcích nebo sklenicích, v nichž je asi 30 ml kávy. Káva LATTÉ Tradiční ranní káva v Itálii a Francii, podávaná s čokoládovým croissantem nebo sušenkami. Sklenice se do 2/3 naplní napěněným mlékem a přidá se jedna dávka Espressa. Espresso je vhodné nalévat po stěně sklenice, aby zůstala zachována krémová konzistence s vrstvou dokonalé pěny na povrchu. CAPPUCCINO Opravdové cappuccino se servíruje velmi lehké, vlažné a tvoří jej 1/3 espressa, 1/3 napěněného mléka a poslední třetinu tvoří bohatá vrstva krémové pěny. Krokem k dokonalosti je zakrýt polovinu povrchu pěny a druhou polovinu poprášit čokoládou.
dopravazdarma(“Při objednávce nad 3.500 Kč se doprava automaticky neúčtuje. (Platí u vybraných druhů přepravy, viz. Ceny za dopravu).”); Espresso Sage SES875 je nástupcem… celá specifikace
parametry
Průměrná cena: Kč
Zařazení: Sage>Kávovary – čajovary